HOME THEATER MOOI WAS DIE TIJD VIER HET LEVEN UITVAART BOEKINGEN CONTACT
Ik vertel je een lied

Een persoonlijke noot voor een bijzondere verjaardag, jubileum, huwelijksceremonie of andere gedenkwaardige gebeurtenis: uw gasten praten gezellig bij terwijl op de achtergrond klassiekers klinken als Het dorp van Wim Sonneveld en Laat me van Ramses Shaffy. Totdat voor degene die in het zonnetje wordt gezet een hommage klinkt op deze speciale levensdag. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Voor haar van Frans Halsema, Papa van Stef Bos of Dat komt door jou van Guus Meeuwis. Maar ook als uw gezelschap prijsstelt op Duitse evergreens van Udo Jürgens of Hollandse hits van bijvoorbeeld Jan Smit, is er een mooi programma samen te stellen om deze bijzondere dag even feestelijk als onvergetelijk te maken.

Hieronder vindt u meer informatie over het door u gewenste optreden, maar u kunt ook direct naar de boekingspagina gaan of contact opnemen voor meer mogelijkheden.

BOEKINGEN     CONTACT

Ik vertel je een lied
MAAK HET ONVERGETELIJK
Ik vertel je een lied Ik vertel je een lied
genieten van een compleet verzorgd optreden
Marc Verburg verzorgt met groot enthousiasme op maat gesneden muzikale optredens voor elke bijzondere dag waarop iets te vieren valt. Als op zichzelf staand event of als onderdeel van een door u samengesteld programma; wat u wilt. Afhankelijk van het gevraagde repertoire, uw overige wensen en het budget werkt Marc Verburg hierbij eventueel samen met vocalisten Suzanne Menheere en/of Davide La Cara. Zij nemen daarvoor hun eigen professionele geluidsinstallatie mee en kunnen zo flexibel op elke locatie terecht waar een stopcontact is. Verder hoeft u niets te regelen. U wilt tenslotte zelf ook meegenieten.
Ik vertel je een lied
Ik vertel je een lied
DE CHARREL & CHANTAL SHOW
Ik vertel je een lied Ik vertel je een lied
voor feestjes waar ook gelachen mag worden...

Samen met zangeres Suzanne Menheere vormt Marc Verburg het illustere duo Charrel & Chantal. Met hen kun je het onverwachte verwachten, maar één ding is zeker: vergeten doe je ze nooit meer! De gevierde vedettes die decennia lang furore maakten in de wereld van het variété, vermaken u met hun charmante chansonprogramma. Geen optreden is hetzelfde, maar om toch een indruk te krijgen, kunt u hieronder een video bekijken van hun niet te evenaren show met herkenbare meezingers, vrolijke noten en zo nu en dan een emotionele uitbarsting.

Compilatie | De Charrel & Chantal Show | 2015
Ik vertel je een lied
ZO WORDT HET ERVAREN
Ik vertel je een lied Ik vertel je een lied

Annette Schmidt organiseerde een feestje voor haar 86-jarige moeder:

"Het grootste cadeau voor mijn jarige moeder was dat ze haar familie om zich heen had op deze bijzondere dag. Maar het feest werd compleet dankzij de prachtige en nostalgische liedjes van Marc Verburg; liedjes die moeder nog kende van vroeger, maar we hadden nooit kunnen vermoeden dat het daarnaast ook nog eens zo feestelijk zou eindigen met heerlijke meezingers. Extra leuk was het dat mijn schoondochter door Marc in de gelegenheid werd gesteld ook nog een lied te zingen. Daarmee werd het voor ons echt een onvergetelijk mooie dag."

Horeca-man Rien Schulten zocht en vond invulling voor een nieuw concept:

"Wij hadden Davide en Marc gevraagd bij ons in de brasserie op te treden tijdens een nieuw evenement: Muziek Express; een soort kroegentocht door de stad met overal live muziek. Voor ons werd het sowieso een feestje maar ik vond het daarnaast ook wel erg leuk de volgende dag te horen dat ons café het drukst bezocht bleek! "

Annie van Dinther werd door haar dochters muzikaal verrast op haar 90e verjaardag:

"Dat mijn lieve dochters mijn 90e verjaardag niet stilletjes voorbij wilden laten gaan, begrijp ik wel, maar dat ze me zouden verrassen met een optreden van deze aardige zanger had ik niet verwacht. Heel sfeervol om tussen onze gesprekken door zulke herkenbare liedjes te horen, maar geloof het of niet, uiteindelijk gingen zelfs de voetjes van de vloer en stond ik zelf vooraan in de polonaise!"

Annie Bomhof vervuld van trots:

"Op mijn 75e verjaardag werd ik verrast met een mooi optreden van mijn toen nog kersverse schoonzoon Marc. Mijn mening is dus niet zo objectief... Maar ik kan vertellen dat hij meteen een goede indruk maakte op de familie hoor, haha! "

Bij Cor & Mia Siemerink veranderde de huiskamer spontaan in een danszaaltje:

"Eigenlijk wilde ik mijn pensioen bescheiden vieren met wat familie en vrienden. Gewoon gezellig thuis met een hapje en een drankje. Iemand uit mijn kring stelde voor Marc Verburg te vragen om het geheel muzikaal op te luisteren. Ik had nooit verwacht dat het zo veel zou bijdragen aan deze avond. Ook mijn man was erg enthousiast. Sterker nog: hij was niet te stoppen en toverde onze woonkamer om in een danszaal!"

HOME THEATER MOOI WAS DIE TIJD VIER HET LEVEN UITVAART BOEKINGEN CONTACT

Marc Verburg | Hugo de Grootstraat 114 | 6522 DJ Nijmegen | 06 54220409 | mail@marcverburg.com | facebook.com/ikverteljeeenlied

Facebook Twitter YouTube Instagram Linkedin

Fotografie: Dennis Vloedmans en Jack Tillmanns