HOME THEATER MOOI WAS DIE TIJD VIER HET LEVEN UITVAART BOEKINGEN CONTACT
Ik vertel je een lied

Muziek is van alle leeftijden. En toch, naarmate het leven voortschrijdt, worden liedjes van vroeger nóg belangrijker voor het ophalen en delen van herinneringen. Samen luisteren naar nostalgische klassiekers als Het dorp van Wim Sonneveld of inhaken bij Vader Abrahams onvergetelijke Kleine café aan de haven. Veel senioren wagen zich ook nog maar wat graag op de dansvloer bij bigbandnummers als Sway en Save the last dance for me. Muziek voert je even weg van de dagelijkse beslommeringen en neemt je mee op een reis langs de persoonlijke, maar vaak ook universele memorabele momenten van het leven....

Hieronder vindt u meer informatie over het door u gewenste optreden, maar u kunt ook direct naar de boekingspagina gaan of contact opnemen voor meer mogelijkheden.

BOEKINGEN     CONTACT

Ik vertel je een lied
MOOI WAS DIE TIJD
Ik vertel je een lied Ik vertel je een lied
zorgeloos genieten voor bewoners én personeel
Marc Verburg verzorgt met groot enthousiasme op maat gesneden muzikale optredens voor elke zorginstelling in Nederland. Als op zichzelf staand evenement of als onderdeel van een programma; wat u wilt. Afhankelijk van het gevraagde repertoire, uw wensen en het budget werkt Marc Verburg hierbij samen met vocalisten Suzanne Menheere en/of Davide La Cara. Zij nemen hun eigen professionele geluidsinstallatie mee en kunnen zo flexibel op elke locatie terecht waar een stopcontact is. Verder hoeft u niets te regelen. Dus ook het verzorgend personeel kan zorgeloos meegenieten.
Ik vertel je een lied
Ik vertel je een lied
DE CHARREL & CHANTAL SHOW
Ik vertel je een lied Ik vertel je een lied
luisterliedjes, meezingers en dansmuziek voor senioren

Samen met zangeres Suzanne Menheere vormt Marc Verburg het illustere duo Charrel & Chantal. Met hen kun je het onverwachte verwachten, maar één ding is zeker: vergeten doe je ze nooit meer! De gevierde vedettes die decennia lang furore maakten in de wereld van het variété, vermaken u met hun charmante chansonprogramma. Geen optreden is hetzelfde, maar om toch een indruk te krijgen, kunt u hieronder een video bekijken van hun niet te evenaren show met herkenbare meezingers, vrolijke noten en zo nu en dan een emotionele uitbarsting.

Compilatie | De Charrel & Chantal Show | 2015
Ik vertel je een lied
ZO WORDT HET ERVAREN
Ik vertel je een lied Ik vertel je een lied

Anita de Jager, Coördinator Activiteiten (Zorgcentrum Sparrenheide te Driebergen):

"Marc, Davide en Suzanne hebben bij ons al meerdere malen een swingend programma verzorgd. Oude en bekende muzieknummers wisselden zich in een vlot tempo af, waarbij de zangers zich ook spontaan tussen de bewoners begaven en hen uitnodigden een dansje te wagen. Kortom: de sfeer zat er bij ons goed in. Onze ervaringen waren zo positief dat we ze gelijk weer geboekt hebben ter ondersteuning van de Open Dag van de Zorg."

Davide La Cara en Marc Verburg zelf over hun optredens in verzorgingstehuizen:

"Met onze opleiding en ervaring als activiteitenbegeleider en creatief therapeut weten wij als geen ander hoe belangrijk persoonlijke aandacht voor de bewoners is. Dat is - naast zingen en entertainen - simpelweg onze tweede natuur. Door te luisteren naar de verhalen die de liedjes oproepen of door bewoners uit te nodigen mee te dansen op onze muziek (indien nodig met rolstoel en al), herleven oude tijden en creëren we samen een nieuwe, onvergetelijke herinnering."

Suzanne Menheere over De Charrel & Chantal Show:

"Zingen en entertainen is onze grootste passie. Op even humoristische als respectvolle manier doen wij niets liever dan de harten veroveren van eenieder die open staat voor het gelukzalige gevoel dat muziek je kan brengen. De reacties van bewoners en hun blije gezichten zijn dan ook onbetaalbaar."

HOME THEATER MOOI WAS DIE TIJD VIER HET LEVEN UITVAART BOEKINGEN CONTACT

Marc Verburg | Hugo de Grootstraat 114 | 6522 DJ Nijmegen | 06 54220409 | mail@marcverburg.com | facebook.com/ikverteljeeenlied

Facebook Twitter YouTube Instagram Linkedin

Fotografie: Dennis Vloedmans en Jack Tillmanns